Denné menu

Od 3.11.2025 - Do 7.11.2025

PONDELOK  3.11.2025

0,33l Struková kyslá (1,7) / Vývar

MENU 1  120g/100g/150g Kurací steak na farebnom korení, ryža (1)

MENU 2  120g/150g/50g Vyprážaný údený syr, hranolky, šalát, tatárska omáčka (1,3,7)

 

UTOROK    4.11.2025

0,33l Gulášová polievka (1) / Vývar

MENU 1  120g/150g/150g Vyprážaný bravčový černohor s pučenými zemiakmi s cibuľkou (1,3,7)

MENU 2  300g Tagliatelle v nivovej omáčke s pórom, parmezán (1,3,7)

 


STREDA 5.11.2025

0,33l Kelová so zeleninou (1,9) / Vývar

MENU 1 130g/1ks/50g Bravčové pikantné rezančeky v zemiakovej placke (1,3,7)

MENU 2 120g/100g/50g Tekvicový prívarok s fašírkou, chlieb (1,3,7)

 

ŠTVRTOK     6.11.2025
                 0,33l Francúzska polievka (1,3,9) / Vývar

MENU 1  120g/100g/160g Bravčový plátok v chrenovej omáčke, knedľa (1,3,7,10)

MENU 2 300g Bazalkové penné s kuracím mäsom, parmezán (1,3,7)

 

PIATOK    7.11.2025
                        0,33l Zeleninová polievka  / Vývar

MENU 1  120g/100g/160g Bravčový španielsky vtáčik s ryžou, kapustový šalát (1,3)

MENU 2 2ks Parané buchty s grankom a maslom (1,3,7)

 

STÁLA PONUKA MENU

 

MENU 3  100g/100g/50g         Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7) 6,20
MENU 4  100/150                       Bravčové sóte s ryžou (1,9) 6,20

MENU 5  110/100/150               Bravčový maďarský guláš s  knedľou (1,3,7,9)  8,40€
MENU 6   300g                            Bryndzové halušky (1,3,7) 6,20€
MENU 7  130g                              Kurací rezeň s varenými zemiakmi (1,3,7) 6,20€
MENU 8   130g                            Bravčové medailónky s ryžou   6,60€
MENU 9   100g/150g/50g       Vyprážaný syr s hranolkami a tat. (1,3,7) 6,20€
MENU 10 130g                           Bravčový rezeň s varenými zemiakmi (1,3,7) 6,20€

 


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.