Denné menu

Od 25.10.2021 - Do 29.10.2021

Pondelok

0,33l Špenátová s krutónmi (1,3,7,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Jemné pikantné kuracie plátky s pečenými zemiakmi , šalát (1,9)
M2 300 Špenátové halušky so syrom (1,3,7)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Utorok

0,33l Toscana polievka (1,3,7,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/100/150 Bravčový plátok s chrenovou omáčkou a knedľou (1,3,7,10)
M2 300 Rizoto so zeleninovou a syrom, cvikla (7)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Streda

0,33l Hovädzí vývar s bylinkovými haluškami (1,3,7,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Morčacie kocky na smotane s cestovinou (1,3,7,9,10)
M2 300 Granatír s kyslou uhorkou (1,3,7)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Štvrtok

0,33l Paradajková polievka (1,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Kurací rezeň v kari cestíčku, zemiaková kaša, šalát (1,3,7)
M2 300 Kapustné halušky s klobáskou (1,3,7)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Piatok

0,33l Šošovicová s údeným mäsom (1,3,7) / Vývar (1,3,9)
M1 100/100/150 Bravčový belehradský rezeň s maslovými zemiakmi a čalamádou (1,7,9)
M2 3ks Palacinky s džemom (1,3,7)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Stála ponuka menu

 

300g Bryndzové halušky (1, 3, 7)
130g Kurací rezeň (1, 3, 7)
130g Bravčové medajlónky
100/150/50g Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou  (1, 3, 7)

Príloha podľa výberu

200g Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.