Denné menu

Od 21.6.2021 - Do 25.06.2021

Pondelok

0,33l Zeleninová polievka (1,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Kuracie sóte na slaninke s pečenými zemiakmi a cviklou (1)
M2 300 Špagety s paradajkovo – baklažanovou omáčkou (1,3,7)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Utorok

0,33l Fazuľová polievka (1,3,7) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Bravčová krkovička na víne so zemiakovou kašou a šalátom (1,7)
M2 350 Zeleninové rizoto s opečeným vajíčkom (1,3,7,9)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Streda

0,33l Krúpková so zemiakmi (1,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150 Kurací perkelt s haluškami (1,3,7,10)
M2 130/150 Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
M3 100/150/50 Grilovaný encíán s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Štvrtok

0,33l Melencová polievka (1,3,7,9) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Prírodný bravčový Gordon bleu s pečenými zemiakmi a uhorkou (1,7)
M2 120/150 Zeleninová fašírka s varenými zamiakmi (1,3)
M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Piatok

 

0,33l Vývar z diviny (1,3) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Kurací gyros s 1⁄2 ryža a 1⁄2 hranolky s cesnakovým dipom a kapustou (1,7)
M2 300 Cous- cous s grilovanou zeleninou

M3 100/150/50 Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7)
M4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9)


Stála ponuka menu

 

300g Bryndzové halušky (1, 3, 7)
130g Kurací rezeň (1, 3, 7)
130g Bravčové medajlónky
100/150/50g Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou  (1, 3, 7)

Príloha podľa výberu

200g Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.