Denné menu

Od 8.4.2024 - Do 12.4.2024

Pondelok

0,33l Kelová so zemiakmi (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/100g/160g Detvianska nátura s ryžou, šalát (1)
MENU 2 300g Gnocchi so smotanovou omáčkou s kukuricou a sušenými paradajkami so
syrom (1,7)


Utorok

 

0,33l Hráškový krém s krutónmi (1,7) / Vývar
MENU 1 120g/100g/150g Čertovské kuracie medailóniky s červenou fazuľou s 1⁄2 ryža 1⁄2 hranolky (1,9,10)
MENU 2 350g Špenátový prívarok s vajcom, chlieb (1,3,7)


Streda

 

0,33l Zeleninová so slížmi (1,3,9) / Vývar
MENU 1 120g/100g/150g Segedínsky bravčový guláš s knedľou (1,3,7,9,10)
MENU 2 300g Vajíčkové halušky (1,3,7)

 


Štvrtok

 

0,33l Kapustová s klobáskou (1) Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Vyprážaný bravčový gordon so zemiakovou kašou, šalát (1,3,7)
MENU 2 300g Ovocné guľky s makom preliate maslom (1,3,7)


Piatok

 

0,33l Pórová so zeleninou (1,9) Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Obrátený kurací rezeň s pečenými zemiakmi, šalát (1,3,7)
MENU 2 120g/150g/50g Vyprážaný encián s varenými zemiakmi, tatárska omáčka (1,3,7)

 

STÁLA PONUKA MENU

 

MENU 3  100g/100g/50g          Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7) 6,20
MENU 4  100/150                        Bravčové sóte s ryžou (1,9) 6,60

MENU 5  110/100/150                Bravčový maďarský guláš s  knedľou (1,3,7,9)  8,40€
MENU 6   300g                             Bryndzové halušky (1,3,7) 6,20€
MENU 7  130g                                Kurací rezeň (1,3,7) 6,20€
MENU 8   130g                               Bravčové medailónky  6,60
MENU 9   100g/150g/50g          Vyprážaný syr s hranolkami a tat. (1,3,7) 6,20€

 

PRÍLOHA PODĽA VÝBERU
200g  Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát

M1 a M2 6,20€  + (0,35 balenie )


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.