Denné menu

Od 22.02.2021 - Do 26.02.2021

Pondelok

0,33l Kyslá hríbová polievka /Vývar (1,3,9)
M1 100/100/150 Znojemský guláš s tarhoňou (1,3,7,9)
M2 130/150 Brokolicové fašírky so zemiakmi (1,3)


Utorok

 

0,33l Sladká kelová (1,7,) Vývar (1,3,9)
M1 100/100/50 Plnený kurací rezeň s pečenými zemiakmi so šalátom (1,3,7,9)
M2 300 Bolognesse špagety so syrom (1,3,7)


Streda

0,33l Hráškový krém (1,3,7)
M1 100/150/50 Živanská (9)
M2 300 Granatírsky pochod s kyslou uhorkou (1,3,7)


Štvrtok

 

0,33l Karfiolová polievka (1,9) Vývar (1,3,9)
M1 100/100/160 Segedínsky guláš s knedľou (1,3,7,9,10)
M2 100/150/50 Vyprážaný oštiepok s opek. zemiakmi , tatárska omáčka (1,3,7)


Piatok

 

0,33l Šošovicová kyslá s kôprom (1,3,7) / Vývar (1,3,9)
M1 100/150/50 Bačovský rezeň so zemiakovou kašou (1,3,7)
M2 100/150 Plnené šampiňóny na zeleninovom šaláte (1,3,7)


Stála ponuka menu

 

300g Bryndzové halušky (1, 3, 7)
130g Kurací rezeň (1, 3, 7)
130g Bravčové medajlónky
100/150/50g Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou  (1, 3, 7)

Príloha podľa výberu

200g Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.