Denné menu

Od 14.4.2025 - Do 18.4.2025

 

PONDELOK 14.04.2025

0,33l Šampiňónová krémová (1,7) Vývar
MENU 1 120g/160g/50g Belehradský bravčový rezeň, paprikové zemiaky, uhork (7)
MENU 2 300g Zeleninové rizoto so syrom, uhorka (7,9)

 

 


UTOROK 15.04.2025

0,33l Zeleninová s melencami (1,3,7,9) / Vývar
MENU 1 120g/100g/160g Kuracie Kung-Pao s ryžou, šalát (1,9,8)
MENU 2 300g Kapustné fliačky s údeným mäsom (1,3,7)


STREDA 16.04.2025

0,33l Cesnačka číra so syrom (7) / Vývar
MENU 1 120g/100g/160g Bravčový plátok na farebnom korení s ryžou, šalát (1)

MENU 2 300g Orechové slíže s maslom (1,3,7,8)


ŠTVRTOK 17.04.2025

0,33l Kelová polievka so zeleninou (1,9) / Vývar MENU
1 350g/50g Živánska pochúťka s čalamádou

MENU 2 300g Špagety Carbonara (slanina, šunka, parmezán) (1,3,7)

 

 

PIATOK 18.04.2025

Sviatok
Otvorené od 10:00 do 21:00

 

 

STÁLA PONUKA MENU

MENU 3  100g/100g/50g           Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7) 6,20
MENU 4  100/150                          Bravčové sóte s ryžou (1,9) 6,20

MENU 5  110/100/150                  Bravčový maďarský guláš s  knedľou (1,3,7,9)  8,40€
MENU 6   300g                               Bryndzové halušky (1,3,7) 6,20€
MENU 7  130g                                 Kurací rezeň (1,3,7) 6,20€
MENU 8   130g                               Bravčové medailónky  6,60€
MENU 9   100g/150g/50g           Vyprážaný syr s hranolkami a tat. (1,3,7) 6,20€

PRÍLOHA PODĽA VÝBERU
200g  Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát
M1 a M2 6,20€  + (0,35 balenie )
Menu sa podáva v čase od 10:00 do 14:00, alebo do vypredania zásob.
ROZVOZ JEDÁL- 0917 403 928.  Prajeme dobrú chuť !

 


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.