Denné menu

6.7.2020 -10.7.2020

Pondelok

 

0,33l Špenátová polievka (1,7)
M1 70/100/180 Kurací perkelt s kolienkami (1,3,7,9,10)
M2 300 Špagety s olivami, sušenou rajčinou a parmezánom (1,3,7)


Utorok

 

  0,33l Šošovicová so zeleninou (1,9)
M1 100/150 Belehradský bravčový rezeň s paprikovými zemiakmi (1,9,10)
M2 200/100 Varené zemiaky s duseným špenátom na cesnaku s volským okom (1,7)


Streda

 

0,33l Kapustová polievka (1,9,10)
M1 100/150/50/50 Bravčová živánska s pečenými zemiakmi, horčicou a kyslou uhorkou (1,10)
M2 300 Kapustné halušky (1,3)


Štvrtok

 

0,33l Rajčinová polievka (1,7)
M1 100/150 Lahôdkové kuracie sóte s nivou a kukuricou, ryža (1,7)
M2 300 Granadír s kyslou uhorkou (1,3,7)


Piatok

 

0,33l Kelová s párkom (1,9)
M1 100/150 Vyprážaný kurací rezeň v sezame so zemiakovou kašou (1,3,7,11)
M2 3ks Wafle s nutelou, banánom a šľahačkou (1,3,7)


Stála ponuka menu

 

300g Bryndzové halušky (1, 3, 7)
130g Kurací rezeň (1, 3, 7)
130g Bravčové medajlónky
100/150/50g Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou  (1, 3, 7)

Príloha podľa výberu

200g Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.