Denné menu

Od 21.10.2024 - Do 25.10.2024

Pondelok

0,33l Zeleninová polievka (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Vypražené kuracie nugetky so zemiakovou kašou, šalát (1,3,7)
MENU 2 2ks Parené buchty s makom 1,3,7)


Utorok

0,33l Bavorská fazuľová (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Prírodný bravčový gordon s ryžou, šalát (1,7)
MENU 2 120g/150g/50g Brokolicové karbonátky s varenými zemiakmi, tatárska omáčka (1,3,7)


Streda

0,33l Francúzska polievka (1,3,9) / Vývar
MENU 1 120g/120g/160g Pečená krkovička s kyslou kapustou, knedľou (1,3,7)
MENU 2 300g Ovocné guľky s maslom a orechmi (1,3,7)

 


Štvrtok

 

0,33l Staročeská polievka (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/160g/50g Bravčová živánska na plechu, čalamáda (1,9)
MENU 2 300g Zapekané cestoviny so šunkou, syrom, uhorka (1,3,7)


Piatok

0,33l Hrachová polievka (1,7) Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Obrátený bravčový rezeň s pečenými zemiakmi, šalát (1,3)
MENU 2 120g/150g/50g Vyprážané rybie filé s varenými zemiakmi, tatárska omáčka (1,3,4,7)

 

STÁLA PONUKA MENU

 

MENU 3  100g/100g/50g          Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7) 6,20
MENU 4  100/150                        Bravčové sóte s ryžou (1,9) 6,60

MENU 5  110/100/150                Bravčový maďarský guláš s  knedľou (1,3,7,9)  8,40€
MENU 6   300g                             Bryndzové halušky (1,3,7) 6,20€
MENU 7  130g                                Kurací rezeň (1,3,7) 6,20€
MENU 8   130g                               Bravčové medailónky  6,60
MENU 9   100g/150g/50g          Vyprážaný syr s hranolkami a tat. (1,3,7) 6,20€

 

PRÍLOHA PODĽA VÝBERU
200g  Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát

M1 a M2 6,20€  + (0,35 balenie )


OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:

1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.