Pondelok
0,33l Mexická s fazuľou a kukuricou (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/100g/160g Bravčový debrecínsky guláš s tarhoňou, kyslá uhorka (1,3,7)
MENU 2 300g Špenátové halušky so syrovo-šunkovou omáčkou, strúhaný syr (1,3,7)
Utorok
0,33l Brokolicová s krutónmi (1,7) / Vývar
MENU 1 120g/100g/150g Kuracie rezance v cheddarovej omáčke s ryžou (1,7)
MENU 2 100g/150g/50g Vyprážaný encián s varenými zemiakmi, brusnicový dip (1,3,7)
Streda
0,33l Kalerábová s hráškom (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Vyprážaný bravčový rezeň v syrovom cestíčku so zemiakovou kašou, šalát (1,3,7)
MENU 2 300g Špecle s džemom a makom (1,3,7)
Štvrtok
0,33l Kapustová s párkom (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/100g/160g Bratislavské bravčové pliecko s maslovými haluškami (1,3,7)
MENU 2 120g/150g/50g Restovaná kuracia pečienka s ryžou, šalát (1,10)
Piatok
0,33l Zeleninová s mrveničkou (1,9) / Vývar
MENU 1 120g/150g/50g Vyprážaný plnený bravčový rezeň (syr, kapia) s pučenými zemiakmi, šalát (1,3,7)
MENU 2 300g Ovocné guľky so strúhankou a maslom (1,3,7)
STÁLA PONUKA MENU
MENU 3 100g/100g/50g Grilovaný encián s hranolkami a brusnicovým dipom (1,7) 6,20€
MENU 4 100/150 Bravčové sóte s ryžou (1,9) 6,60€
MENU 5 110/100/150 Bravčový maďarský guláš s knedľou (1,3,7,9) 8,40€
MENU 6 300g Bryndzové halušky (1,3,7) 6,20€
MENU 7 130g Kurací rezeň (1,3,7) 6,20€
MENU 8 130g Bravčové medailónky 6,60
MENU 9 100g/150g/50g Vyprážaný syr s hranolkami a tat. (1,3,7) 6,20€
PRÍLOHA PODĽA VÝBERU
200g Ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, zeleninový šalát
M1 a M2 6,20€ + (0,35 balenie )
OZNAČOVANIE ALERGÉNOV:
1 – Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody ). 2 – Kôrovce a výrobky z nich. 3 – Vajcia a výrobky z nich. 4 – Ryby a výrobky z nich. 5 – Arašidy a výrobky z nich. 6 – Sójové zrná a výrobky z nich. 7 – Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy). 8 – Orechy – ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, Para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 – Zeler a výrobky z neho. 10 – Horčica a výrobky z nej. 11 – Sezamové semená a výrobky z nich. 12 – Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l – sušené ovocie, ovocné konzervy. 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 – Mäkkýše a výrobky z nich.